Tibor Pačan, nazývajú ma Šaman

0914 136 959
Tbor Pačan

Podrobnejšie informácie k liečbe rakoviny

Dar liečenia som dostal pred 33 rokmi a profesionálne liečim 20 rokov. Odovzdávam energiu transformovanú od Pána Ježiša Krista čistým prirodzeným spôsobom. Vyliečení pacienti ma nazývajú "Boží človek". Viem nielen liečiť, ale aj prepáliť dlaňami papier, pohybovať ťažkými hmotnými predmetmi silou ducha, veštiť osudy jednotlivcov a spoločnosti. Pri praktickom použití energie na liečenie je na kontaktných miestach cítiť veľké horúco a mravčenie.

Pre rozhodnutie liečiť sa týmto spôsobom nie je podmienkou byť veriaci, možno mať za sebou už absolvovaní série chemoterapie alebo medikamentóznej liečby prípadne operácie. Tieto klasické metódy predstavujú pre fyzické telo pacienta veľkú záťaž, nehovoriac o psychike. Neskoršie liečenie pánom prispieva v týchto prípadoch na odstránenie týchto vplyvov na energetickej úrovni a všeobecne k rýchlejšiemu uzdraveniu.

Vieme, že niektoré rakoviny sa liečiť vôbec nedajú alebo sa ťažko operujú - na mozgu, v nose, blízko miechy. Vďaka videnie aury zistím okamžitý stav pacienta, a tak ho pošlem na vyšetrenie do nemocnice až vtedy, keď som presvedčený, že sa potvrdí na prístrojoch jeho zdravie. Výsledok je v kladnom prípade takmer 100%, záleží na intenzite a najviac na čase - či sa pacient chce vyliečiť úplne alebo napr len nádor zmenšiť, aby sa dal liečiť klasicky. V naprostej väčšine prípadov si želáme úplné uzdravenie.

Mnoho ľudí na základe vyliečenie zmenilo svoj životný štýl, začína viac premýšľať o zmysle života av niektorých prípadoch nachádza vieru v Boha aj bez náboženskej príslušnosti. Na želanie pacienta môže liečenie prebiehať vo vybranom penzióne v Košiciach prípadne Bratislave s prekladateľom. Niekoľkokrát ročne som schopný vycestovať na pozvanie do zahraničia k manažérom a všetkým ľuďom, ktorí si nemôžu dovoliť prerušiť výkon svojej profesie. V ostatných prípadoch prebieha liečba na uvedenej adrese.

Umenie a energiu rúk p Tibor Pačan odborníci porovnávajú s najlepšími prírodnými liečiteľmi a šamanmi v strednej Amerike, Austrálii a ostrovných štátov, ktorí majú taktiež vrodené nadanie uzdravovať silnou energiou astma.

Zaujímavé články

Diagnózy pri ktorých mám zrejmé preukázateľné výsledky.

Životný príbeh

Ako 14-ročný som zomrel na zápal mozgových blán. Už ma pochovávali, ležal som v truhle. Nechal som si fotografie na pamiatku. Všetko to ale začalo skôr. Celý clánok

Audio nahrávky